Λογότυπο της ΜιαΦοραΚαιρούπολης

Η Παρδαλέα

Ό,τι φαντάζεστε κι επιθυμείτε
υπάρχει εκεί

Δήμοι και κοινότητες
της ΜιαΦοραΚαιρούπολης

Η Παρδαλέα

Η τελευταία κοινότητα της Μιαφορουκαιρούπολης είναι η Παρδαλέα. Στην Παρδαλέα έχουν εγκατασταθεί όποιος να ναι και κανείς. Όσοι βαριούνται να ζουν στο ίδιο μέρος, πηγαίνουν εκεί.
Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει κάτι καινούριο προγραμματίζει ταξίδι κατά κει. Ο εξερευνητής Λολόμπος μένει εκεί. Κάθε χρόνο εξερευνεί τη Μιαφορουκαιρούπολη και προσπαθεί να της αλλάξει το όνομα σε Λολομπία. Ο Εφευρέτης Ψα-Ξου μένει εκεί. Κάθε χρόνο ανακαλύπτει το φακό και τα χαρτομάντηλα και νοιώθει βαθιά υπερηφάνεια. 


Λαγοί με πετραχήλια, ψύλλοι στ' άχυρα και βουνίσιες γοργόνες μένουν εκεί. Ο τρανός ντεντέκτιβ Πανδαιμονίας μένει εκεί. Πολύ συχνά ανακαλύπτει ανύπαρκτα εγκλήματα και δίνει βραβεία στον εαυτό του. Ο Αρχείος, ο μέγας αρχειοθέτης μένει εκεί. Το γερό μνημονικό του τον βοηθά να θυμάται τα πάντα χωρίς να κρατάει σημειώσεις, έτσι τα ράφια της βιβλιοθήκης του έχουν μετατραπεί σε φυτώριο σπάνιων ραδικιών. Τα σύννεφα, το χαλάζι και οι αστραπές μένουν εκεί.

Τα όνειρα, τα χαμόγελα, τα χτυποκάρδια και τα ουράνια τόξα μένουν εκεί. Ό,τι φαντάζεστε κι επιθυμείτε υπάρχει στην Παρδαλέα.

Αν λοιπόν θέλετε κάποτε να επισκεφθείτε την Παρδαλέα, δεν έχετε παρά να στείλετε γραφή στη ΜιαΦοραΚαιρούπολη

Τομέας Φαντασίας-Παρδαλέα

[email protected]

Γράψτε μου σε ποιον θέλετε να μιλήσετε κι εγώ θα το προωθήσω αναλόγως για να πάρετε αμέσως απάντηση.

0:00
/
Ακούστε το!

Μάθετε πρώτοι τα νέα της ΜιαΦοραΚαιρούπολης
στο e-mail σας!

Λογότυπο της ΜιαΦοραΚαιρούπολης

© Copyright 2020-21 ΜιαΦοράς
μια δημιουργία© με πρωτότυπα κείμενα από τη συγγραφέα Φώτω Σκορδά

Πολιτική Απορρήτου

'Εκδοση 2.1.8